, Stormchase 2010 – Dag 20

Dagens chauffør: Per
Target area: Texas Panhandle
Afstand: 378 km
Dagens tema: Transportdag
Vejr: Varmt og solrigt, isolerede tordenbyger i området
Menu: Morgenmad på McD’s, Big Texan igen!
Dagens rute:

Dagen startede meget sløvt med, at Paul prøvede at få aktiveret et af sine datakort hos en Verizon-forhandler.


Mindre system på vej ind med let spredt torden

Det tog en krig, og til sidst måtte vi køre med uforrettet sag.

Planen i dag var at køre os i stilling til to forhåbentlig rigtige gode chasedage i det mest perfekte terræn, der findes. Texas Panhandle.
Derfor satte vi kursen mod Lubbock. Undervejs kørte vi igennem områder, der var stærkt oversvømmede. Flere marker stod under betragtelige mængder vand.

Da prognosen i løbet af turen blev opdateret, valgte vi at rykke længere nordpå mod Amarillo, hvor vi jo var for et stykke tid siden. Men til forskel fra sidste gang er her nu dejlig varmt. Omkring 28 grader.

Vi tjekkede tidligt ind på turens hidtil billigste motel, 43 dollars. Men det præger værelserne altså også præg af, skulle jeg hilse at sige. Pyt med det.
Om aftenen spiste vi nok en gang på Big Texan. Heller ikke denne gang gik jeg om bord i kæmpebøffen, men nøjedes med den noget mindre bøf på 350 g. Den smagte om muligt endnu bedre end sidste gang.
Bagefter blev der lige tid til lidt lynshopping i Target. Der var dog ikke meget tid, så detg blev kun til de allernærmeste. Sorry, folks!
Vi var tilbage på motellet ved nitiden om aftenen, hvor vi sluttede af med en øl og en sludder, og så var den dag forbi.

Det var vigtigt at komme tidligt i seng i dag, for i morgen skyder vi de sidste to dages chase i gang, og det ser rigtig lovende ud. Måske får vi tornadoen i kassen, dagen før vi tager hjem. I morgen kommer det til at foregå i Texas Panhandle, der er et drømmeområde at chase i. Onsdag bliver det formentlig Oklahoma og det nordlige Texas. Torsdag morgen skal vi aflevere bilen i Dallas, før vi skal flyve hjem… Hvis altså Kevin tillader det. (De, der har set Daily Show, ved, hvad jeg mener). Desværre er de også begyndt at snakke om lørdag. De sammenligner den faktisk med den 22. maj 2008. Og hvad skete der dér? Jo, jeg blev hængende herovre i yderligere fem dage, mens de andre tog hjem. Og jeg så i alt 17 tornadoer! Så det er meget fristende at blive hængende, men det koster også.
Nå, vi må se…

Kan I hygge!
Kai-Asle


Related Images:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.