Jeg har fået Baron Threat Net!!

Gennem en amerikansk chaser er det lykkedes mig at få fat i det helt eminente satellitbaserede radarsystem, som gør det muligt at følge supercellernes vandring i Midtvesten.

 

baron

Det vil nu være muligt for mig at indkredse de enkelte celler og kigge på flere forskellige interesante ting som skytoppe, rotation, nedbør, vindene i flere luftlag, retning og meget mere.Med dette system kan jeg nu chase alene uafhængigt af andre chasere. Det er dog altid bedst at være to.Jeg glæder mig til at prøve det af, når jeg kommer derover.

Og jeg skal nok skrive en fyldig rapport, når jeg har sat mig grundigt ind i tingene.

Kai-Asle


Related Images:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.