Send mig en mail

Related Images:

1 svar
 1. Lene Sondrup
  Lene Sondrup siger:

  Hej

  Jeg er ved at skrive en julekalender , der bl.a. handler om at Julemanden har tryllet vintervejret om – så der lige netop i min have ikke er noget sne .
  Det var nisserne , der mente at han skyldte dem en tjeneste fordi de sidste år hjalp Julemanden ud af en knibe . ( mågerne åd listen med de artige børn )
  For at gøre en lang historie kort – så er nisserne lige blevet smidt ud af programmet “ alene i vildmarken “ og sneen er kommet igen .
  Julemanden kan ikke stoppe snevejret – han har glemt hvordan .
  Nå – det jeg vil skrive er bare – at jeg faldt over din side – da jeg var ved at søge på nettet om “ vejr “ – din side ser spændende ud – har du noget imod at jeg laver en koldehenvendelse til din side og lader som om at du ( opdigter gerne et andet navn ) – laver en henvendelse til mig – fordi der er et spændende og meget vildt vejrfænomen i min have .
  Hvis det kan have din interesse er du velkommen til at gå ind på min Facebook side ; Lene Sondrup og læse lidt om nisserne. Julemanden og vejret .
  Det er 3 . år at jeg skriver nissejulekalender – så hvis du vil læse om de andre år er du også velkommen til at læse de afsnit ( de står lidt rodet og er langt nede i historikken .
  Hvis du har læst med indtil nu – så håber jeg at høre fra dig
  Med venlig hilsen

  Lene Sondrup

  Lenesondrup@live.dk

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.