, Stormchase 2008 – Dag 16

Dagens chauffør: Per
Target area: Oklahoma City, Oklahoma
Afstand: 400 km
Dagens tema: Powershopping og transport

Vejr: Lidt køligere, 30 grader, lidt skyer
Menu: Hapsdog, Burger King, Denny’s

Endnu en dag lakker mod enden. I dag har vi shoppet på livet løs i Grapevine Mills Mall i Dallas, Texas.

Alt det, vi ikke har gået og bevæget os i de forgangne 14 dage, kompenserede vi i den grad for i dag.

Jeg tror, jeg har gået mindst 10 km! Det er jo i og for sig sundt nok, men det foregik i et miljø med skrigende unger, høj musik, sælgere, der faldbyder varer osv. Nå, pyt. Så gammel er jeg sgu ikke blevet endnu. Det var da en oplevelse i sig selv.

 


Sissel, Louise, jeg har købt noget til jer. Bare rolig. Men ellers har jeg forsøgt at holde lidt igen. Det skorter ikke på købsmuligheder, men det skal jo også lige med hjem.

 


Nå, men efter sådan cirka fem timers shopping (personlig rekord) satte vi kursen mod Oklahoma City.

Der har i de sidste par dage været tvivl om, hvorvidt Per rejste alene hjem, og Thomas og jeg blev. Nu er det endt med, at Thomas og Per desværre rejser hjem. Det er både jeg og de selv meget kede af, men de kan bare ikke blive.
Jeg er dog ikke mutters alene. Halvdelen af Warmsector flyver herud igen. Med andre ord er der altså noget at komme efter. Marc og Sarah flyver til Kansas City i morgen onsdag. Jeg kører med ud i lufthavnen for at aflevere vores lejebil og sige farvel til Per og Thomas. Dernæst lejer jeg en bil og kører til Hays, Kansas, hvor det forventes at brage løs torsdag. Marc og Sarah møder mig der i morgen aften.

Hvis jeg får bedre tid i morgen, skal jeg nok ridse vejrsituationen lidt op. Men det ser stadig særdeles lovende ud. Nu gælder det bare om at udpege det rigtige område.

Vi har sluttet aftenen af med en kold øl og endnu et afsnit af Klovn. Faktisk en ret hyggelig tradition.

 


Jeg er ked af at skulle vinke farvel til mine medchasere, men jeg har stor forståelse for, at de er nødt til at rejse, ligesom de har forståelse for, at jeg bare må blive.

Kan I hygge!

Kai-Asle

Related Images:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.