, Stormchase 2008 – Dag 15

Dagens chauffør: Thomas
Target area: Dallas Fort Worth, Texas
Afstand: 300 km
Dagens tema: Dilemma

Vejr: Ekstremt varmt, 38 grader, uv-indeks: extreme
Menu: Kinesisk fast food, Red Lobster (hummer, rejer, pasta, fadøl).

I dag havde vi besluttet at køre til Dallas. Dels for at komme deropad. Per skal jo af sted fra Oklahoma City, men også for at køre forbi lufthavnen for at høre, om vi kunne ændre afrejsedatoen eventuelt mod et gebyr.

Allerede tidligt om morgenen var det utroligt varmt. Der var lovet op til 100 grader fahrenheit. Det er ca. 38 graders varme. Og jeg skal love for, at der var varmt, da vi tog af sted. Gudskelov er der klimaanlæg i dytten, ellers var det aldrig gået.

I lufthavnen i Dallas skruede vi helt op for charmen, men lige meget hjalp det. Da vi havde købt den billigste type billetter, kunne de hverken refunderes eller ændres. Altså flyv hjem onsdag eller vink farvel til dem.

Så vi kontaktede Sarah og Marc fra Warmsector for at høre, om de kendte nogle gode sider, hvor man kunne købe billige flybilletter til Danmark. De gik straks i krig med at grave en masse priser frem til os.

Den billigste flybillet koster 3500 dkk én vej. Dertil kommer forlænget billeje, mad samt overnatning. Det er mange penge for noget vejr, man ikke engang kan være sikker på kommer. Men hvad nu hvis det gør, og vi rejser hjem?????????
Sikket dilemma. Vi sover på det og beslutter os endeligt i morgen tidlig.

Her til aften gik vi på Red Lobster, der som navnet antyder serverer alt godt fra havet, selvom vi er langt inde i landet. Vi spiste tigerrejer og hummer fra Maine med hvidløg, asparges og pasta. Meget delikat og faktisk rimelig billigt. Kun omkring 100 dkk. Vi fik også et stort krus fadøl, Shiner Bock, der er en lækker mørk øl. Så en verden til forskel fra Whataburger, McD’s osv.

Jeg skal arbejde, så jeg smutter nu. Billeder er der ikke taget nogen af i dag, men Thomas tog et forrygende (når jeg selv skal sige det) foto af mig. Så det får I her.

 

 

De (pyha)varmeste hilsener

I skrivende stund (midnat) er det 28 grader.

Kai-Asle

Related Images:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.