, Stormchase 2009 – Dag 1

Dagens chauffør: Fortrinlige piloter fra Delta
Target area: Dallas Fort Worth, Texas
Afstand: 8800 km
Dagens tema: Transportdag

Vejr: Stratussuppe en masse
Menu: Pers medbragte rundstykker på farmen, kylling og pizza i flyet, Buffalo chicken wings med spicy sauce i Atlanta lufthavn, Whataburger Dallas.

 

Glade og endnu udhvilede

Så skete det! Så kom vi endelig af sted! Men puha. Det var en benhård tur. 10 timer i luften fra København. Moderat turbulens som altid nær Atlanta. Tre timers ophold i Atlanta, små to timers flyvning til Dallas, Texas. Vi lettede 11.30 fra København og landede i Dallas klokken 03.30.

 


Det kører bare!


Turen forløb helt uden problemer, lige indtil vi skule leje bil i Dallas. Alt var bestilt og ordnet hjemmefra, men det var langt fra i orden herovre. De gav os en anden bil til en meget højere pris. Det fik brokkede jeg mig over, og så fik vi den bil, vi egentlig havde bestilt. Desværre lød der en alarm, så snart jeg startede motoren (har jeg prøvet det før…?). Der skulle skiftes olie! Ind og brokke mig igen! Og så lykkedes det omsider at få en næsten spritny Dodge Adventure, mener jeg den hed.


 

Trætte ansigter

Efter halvanden time i biludlejningen kunne vi endelig fortsætte til motellet, Super 8, hvor vores venner fra Warmsector gav os en hjertelig velkomst med gaver og knus og kram. Dernæste drønede vi i Wall-Mart for at købe en flok øl og få en bid mad. Vi skulle kun snakke et par minutter… Det blev til flere timer! Så klokken er i skrivende stund snart 10.00 formiddag, dansk tid, altså mere end et døgn efter at vi forlod dansk jord, så jeg er totalt smadret og vil i seng.

 


Burger til morgenmad/natmad… Mums!


Vejrudsigteren er ikke vildt opløftende, men måske tirsdag og onsdag i næste uge sker der noget. Vi må se.


 


 

Godnat og sov godt.

Kai-Asle

Related Images:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.