, Stormchase 2010 – Dag 7

Dagens chauffør: Kai-Asle
Target area: Kansas City
Afstand: 430 km
Dagens tema: Transportdag, ædeorgie!
Vejr: Solskin, varmt!
Menu: Superstart breakfast, brunch på Ihop, aftensmad på Burger King
Dagens rute:

Dagen i dag var en ren transportdag, så der er ikke så meget at berette. Der var udsendt slight risk for delstaten Wisconsin, men det er højt mod nord og alt for langt at køre. Det er også en del af det at chase. Man skal tænke fremad. Hvor forventes næste system at komme ind.
Vi havde kigget på et øvre trug, der skulle trække ind nord for Nebraska, men det så noget slattent ud, så vi besluttede at tage et par fridage og få vasket tøj og hvilet ud, før det atter går løs.
Og det ser ud til at ske måske allerede sidst på ugen. Men det er kun optakten til en mulig meget aktiv uge i næste uge, så det er jo lovende.

En historie fra dagen i dag må være vores besøg på Ihop.
Da morgenmaden på motellet bestod af toast og ikke andet, var vi ikke mætte. Derfor rullede vi ind på Ihop i byen Columbia, Missouri, hvor vi rent faktisk mødte Warmsector først gang i 2006. Så det var også et lidt nostalgisk gensyn.
På Ihop serverer man morgenmad døgnet rundt. Vi var som sagt sultne, at vi bestilte så meget, at flere tjenere kom hen og kommenterede det med et “wow, you guys are hungry”. På nedenstående billede kan man se, at maden stort set ikke kunne være på bordet. Og jeg skal da ellers lige love for, at vi blev propmætte. Men det var lækkert.

I Kansas City ledte vi efter et motel med swimmingpool, så vi kunne dase og slikke sol. Men da sæsonen endnu ikke er gået i gang i den nordlige del af USA, er der ikke fyldt vand i deres swimmingspools. Derfor måtte jeg nøjes med at sidde i en liggestol ved en tom pøl. Men pyt. Solen varmede dejligt i de 27 grader.

Vi tvang en burger i os på Burger King og gik hjem og tjekkede prognoser, mens vi nød en kold øl. Og så skulle der ellers soves igennem.
I morgen venter formentlig endnu en transportdag.


Vi snakkes.
Kai-Asle

Related Images:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.