,

Stormchase 2012 – Dag 10

ROSWELL

I dag har vi chaset i området omkring Roswell, hvor der var udsendt et slight risk.

Vi sov længe og tjekkede ud ved ellevetiden. Planen var at spise morgenmad på Ihop. Men da det var mors dag, var der stuvende fuldt af mennesker, så vi kørte i stedet hen på Dairy Queen, hvor maden ikke er nær så lækker. Til gengæld var der næsten ingen mennesker.

Bagefter besøgte vi ufo-museet i Roswell. Ifølge myten styrtede en ufo ned her i 1947. Flere vidner både så og fandt rester efter ufoen. Militæret mørklagde straks episoden og bortforklarede det med, at en af deres balloner var styrtet ned. Men det siges, at det var en ufo med rumvæsener om bord, som blev fragtet til militærbasen, hvor man foretog alle mulige undersøgelser. Flere af vidnerne er siden på mystisk vis forsvundet. Spændende! Læs mere her.

Efter museumsbesøget kørte vi lidt nordpå for at “tage imod” en lovende byge, der var på vej mod sydøst. Vi stod faktisk i samme område, som Vagn og jeg var i sidste år, da vi chasede her.

Vi kørte vestpå ad en meget hullet og ujævn grusvej i ingenmandsland. Her stod nettet også af, så vi kunne desværre ikke streame.

We’ve got cows!

Vi stoppede på en bakketop med godt udsyn. Mens vi ventede, gik vi rundt og inspicerede ørkenlandskabet, samtidig med at vi passede på ikke at træde på sovende klapperslanger, fire ants og andet småkravl.

Myretue

Så snart det regner, springer blomsterne ud

Da bygen så ud til at trække forbi os, kørte vi sydpå, igennem Roswell og vestpå ud af byen.

Et stykke derfra holdt vi ind for at observere. Desværre begyndte intensiteten at aftage. Der lå godtnok en anden byge længere vestpå, men den bevægede sig sydpå med 50 km/t., så den ville vi ikke kunne nå ud til. Himlen blev mørkere, og vi så da et par lyn, men ellers ikke noget ophidsende.

Derfor besluttede vi at stoppe chasen. Noget slukørede kørte vi tilbage til Roswell. Vi havde sat næsten op efter mere på et slight risk. Men sådan er chasing også.

Vi tjekkede tidligt ind på Days Inn og gik senere ud at spise på Rib Crib. Her fik vi nogle lækre ribs og blev godt mætte.

Da vi kom tilbage, tjekkede vi de seneste prognoser. Det ser ud til, at der sker lidt på onsdag i Kansas, hvor en lille bølge kommer forbi. Senere er der lagt i ovnen til lidt mere action i næste weekend. Så vi krydser fingre.

I morgen kører vi til Amarillo, hvor vi skal spise store bøffer på Big Texan, og så har vi talt om at snuppe en ridetur hos Mr. Sorensen, hvor jeg også var ude at ride sidste år.

Det var dagens tekst.

 

Hygge
Kai-Asle

Dagens rute:
[map style=”width: 600px ; height:550px ; margin:20px 20px 20px 20px; border: 1px solid black;” kml=”https://stormhunt.org/gps/dag10.kml”]

Related Images:

2 replies
  • admin
   admin siger:

   Desværre ikke, Falke. Vi ledte ellers, så meget vi turde. Dog var der ingen, der turde stikke hånden ind mellem klipperne.
   Vi snakkes
   Kai-Asle

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.