,

Stormchase 2012 – Dag 11

BIG TEXAN

Dagen i dag har stået i bøffens tegn, for vi er nu i Amarillo. Her ligger Big Texan, hvor man får verdens bedste bøffer. Her kan man også få en bøf på 2,5 kg gratis, hvis man kan spise den plus tilbehør på en time. Og Vagn, jeg skal nok beskrive meget detaljeret, hvor lækker bøffen var 🙂

Vi lagde ud med en gang morgenmad på Ïhop. Her blev der indtaget æg, bacon, pølser, skinke og pandekager i store mængder.

Dernæst skulle vi lige have overstået en ualmindelig kedelig køretur på 300 k m fra Roswell til Amarillo i regnvejr og 15 grader. Føj for den lede, siger jeg bare! Det skulle bare overstås.

Vi ramte Amarillo ved firetiden om eftermiddagen på bagkanten af det lavtryk, der hele dagen havde givet det triste danske sommervejr.

Vi tjekkede ind på Days Inn, hvor Vagn og jeg nappede to overnatninger sidste år. Det var dog noget billigere i år. Kun 60 dollars. Vi bestilte afhentning med limousine til kl. 19. (Kan du huske den, Vagn?)

Per og jeg kørte dernæst i Best Buy, der er den amerikanske udgave af Elgiganten. Vi var på jagt efter en ssd-harddisk, da min computer i dag grad skaber sig. Desværre var udvalget ret magert, så vi fandt ikke noget.

Klokken syv stod vores cowboy-klædte chauffør parat til at hente os. Han kom i en stor hvid limousine med horn på kølerhjelmen. Det var aldrig gået i Danmark.

På Big Texan var der 20 minutters ventetid, så vi gik selvfølgelig i baren.

Da vi kom ind, var der allerede en stakkel, som ville prøve kræfter med monsterbøffen.

Vi bestilte straks bøffer. Thomas lagde hårdt ud med en på 800 gram, Per kun på 600 gram, og Danny og jeg på 400 gram.

Vi skulle selvfølgelig have noget godt øl til maden, så vi bestilte et helt tårn med mørk øl.

I restauranten, der er bygget op som en klassisk westernsalon, går der nogle gamle knarke rundt og spiller musik. Vi valgte Johnny Cash.


Vagn, bøffen var ekstremt mør, lækker, velsmagende. Den var stegt helt perfekt. Kan du smage den? Kan du huske den? Mums, hvor lækker. Men de grønne peberfrugter, der viste sig at være jalapenos, var vildt stærke, så øltårnet forsvandt hurtigt. Per insisterede på at betale, “fordi han lige havde haft fødselsdag”. Nå, men så tak for mad da, Per!

Bagefter gik i i souvenirbuttiken og købte lidt forskelligt.

Vores ven fra før klarede den for øvrigt ikke. Men han var ved godt mod.

Tilbage på motellet sad vi og hyggede lidt, mens de seneste prognoser tikkede ind. Fra omkring den 23. ser det meget lovende ud. Indtil da er der dømt badeferie.

Så mange var ordene. Jeg sender lige en varm hilsen til mine to dejlige piger derhjemme, Louise og Sissel.

Hilsen
Kai-Asle

Dagens rute

[map style=”width: 600px ; height:550px ; margin:20px 20px 20px 20px; border: 1px solid black;” kml=”https://stormhunt.org/gps/dag11.kml”]

 

Related Images:

1 svar
 1. Sissel
  Sissel siger:

  Hej papá!
  Jeg håber det går godt derovre i det store land!
  Nu må du ikke spise for meget og blive tyk <3

  Kh din datter

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.