I dag startede vi sent. Der var morgenmad til klokken ti, og vi skulle først tjekke ud omkring middag, så vi havde god tid.

Vi havde aftalt at tage til Greensburg, så Vagn med egne øjne kunne opleve byen. Vejret viste sig desværre fra sin rolige side. Ikke den helt store aktivitet på himlen.

Vi ankom til Greensburg først på eftermiddagen, og Vagn kunne nu begynde at relatere til de mange billeder og historier, han havde fra byen. Det gjorde dybt indtryk på ham. Jeg bliver stadig berørt af at være der, selvom jeg efterhånden har været der mange gange.

Vi ville besøge det ny museum, men det åbner først om en måned. Men vi fik os en god sludder med nogle af indbyggerne, da man holdt generalprøve på den ny cafe.

Dernæst besluttede vi at sætte kursen mod Santa Fe i New Mexico. Jeg skal lige have noget mere af den ualmindelig gode kaffe, Mette og jeg købte der for tre måneder siden.

Undervejs så vi en fuldstændig syret udsmykning langs vejen. Mærkelige metalfigurer med kendte navne som prinsesse Diana og Kennedy. Som det ses, var der også hagekors. Højst besynderligt. Der stod intet om, hvad det var. Jeg husker, at jeg så det i 2007 på dagen for Greensburg-tornadoen. Her talte vi om, hvor forfærdeligt det ville være, hvis en tornado ramte de mange metalgenstande.

Vi er lige nu i Liberal, Kansas, hvor jeg overnattede i 2007 sammen med Thomas og Warmsector. Vi spiste boneless wings og ribs på Applebee’s.

Vejrudsigterne er ikke særlig lovende, men der er mulighed for lidt vejr i forbindelse med en koldfront, der slår ned over landet i løbet af næste uge. Indtil da leger vi turister.

Så mange var ordene. Vi snakkes.

Kai-Asle

Related Images:

1 svar
 1. Mette
  Mette siger:

  Jeg sidder her og tænker på jer. Jeg er lige blevet vækket af et ualmindeligt fotogent og aktivt tordenvejr, meget flot i den opgående sol.
  Jeg håber snart I får lidt vejr, ellers kan I jo bare komme hjem igen.
  Mette

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.