,

Stormchase 2012 – Dag 5

TRANSPORTDAG MED EN BEHAGELIG AFSLUTNING

Dagen i dag har været transportdag fra Norman, Oklahoma til Houston, Texas. En langstrakt koldfront er trukket ned over det meste af USA. På bagsiden strømmer køligere og mere tør luft ned over en stor del af USA. Det har lagt en gevaldig dæmper på det vilde vejr. Derfor besluttede vi at køre sydpå for at komme om på den anden side af koldfronten.

Danny er stadig ikke på toppen, så vi spurgte ham, om han kunne klare en lang køretur sydpå. Det kunne han, hvis han bare fik lov til at sove. Derfor kørte vi i Wallmart, hvor vi købte en god pude og et dejligt varmt tæppe til ham, så han fik det så behageligt som muligt. Samtidig gik vi på jagt efter ekstra ting til vores udstyr, så vi kunne få vores videostream op at køre. Efter at have kæmpet i lang tid lykkedes det omsider at få streamen til at køre.

Så gik tiden med at få alting til at fungere og spille sammen. Og heldigvis lykkedes det.

Da vi nåede ned lige nord for Houston, var klokken halv ti om aftenen, og vi besluttede at finde et motel. Valget faldt på Days Inn.

Dernæst gik vi på Buffalo Wings. Og her kunne man bestille boneless chicken wings, der var dyppet i saucer, som man kunne vælge på en skala fra 1-15, hvor 15 var den stærkeste. Den sagde for eksempel: “Dont get it in your eye or on your hands and keep away from children.” Altså pænt stærkt. Per valgte den fjerdestærkeste, og jeg den femtestærkeste. Thomas tog en anden slags sauce. Og Lasse fra Kalundborg, ved du, hvad vi drak til maden? Godt gættet. Guiness!! Så bliver det da ikke meget bedre. Efter maden gik vi tilbage til motellet, hvor vi sluttede af med en enkelt øl, før der var dømt blog og Ole Lukøje.

Vi krydser fingre for, at Dannys heftige medicin begynder at virke i morgen, så han får noget mere ud af turen.

Tak for alle jeres venlige kommentarer på bloggen. Det er rart at vide, at I følger med.

Vejret kan vi jo ikke gøre så meget ved, men vi håber, der sker lidt mere i løbet af de næste par dage.

I morgen skal vi måske besøge Kristin, der er dansker og bor i Houston. Bagefter skal vi til Galveston, der blev ramt af en orkan. Og så skal vi have en dukkert i Den Mexicanske Golf. Vi overvejer også at køre ned syd for Corpus Christi, der er det sydligste punkt i USA. Vi må se.

Her er dagens rute

[map style=”width: 600px ; height:550px ; margin:20px 20px 20px 20px; border: 1px solid black;” kml=”https://stormhunt.org/gps/dag5.kml”]

Hasta la vista, my dear friends!

Kai-Asle

Related Images:

2 replies
 1. Steen Høgsholt
  Steen Høgsholt siger:

  Hej

  Følger med på bloggen og syntes det ser ud til at være en fornuftig tur.

  MEN sørg nu for at knægten bliver rask:)

  Kai-Asle: god blog og fin dækning.

  Hygge hejsa

  Svar
 2. Lasse Seneca
  Lasse Seneca siger:

  Hey guys!

  -Bliver mere og mere lækkersulten, tror sgu’ jeg laver boneless her i weekenden…!!

  Håber, vejret arter sig de næste dage. -Og at Danny får det bedre.

  God jagt!! -Lasse

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.