, Klar til afgang!

Så er tornadochase 2007 på plads!

Denne gang går turen til Wichita i hjertet af Tornado Alley.

Som altid flyver vi med delta

Lørdag den 28. april er der afgang fra Kastrup lufthavn kl. 11 med Delta Air Lines rute 69 til Atlanta med ankomst 14.55 lokal tid. Derfra går turen kl. 18.30 lokal tid med Atlantic Southeast Airlines rute 4338 videre til Wichita, Kansas. Der er syv timers tidsforskel mellem Danmark og USA.
Vi lander altså klokken halv tre om natten dansk tid.
Man kan følge vores rejse over Atlanten her.
Indtast flyselskab, Delta Air Lines, samt flynummer, 69, så kan man se på kortet, hvor langt vi er nået. Man kan også følge os videre fra Atlanta til Wichita. Indtast Atlantic Southeast Airlines rute 4338 fra Atlanta 18.30 med ankomst Wichita 19.56 lokal tid.

Jeg rejser sammen med Andreas, Thomas og hans kæreste Majbrit. Vi håber, at vi kommer til at opleve en masse vildt vejr.

wallcloud

Til forskel fra sidste år ser betingelserne denne gang mere gunstige ud. Kontrasterne mellem kulde i nord og varme i syd er skærpede, og det er med til at producere de voldsomme uvejr i Midtvesten.

bil


Denne gang har vi lejet en Ford Explorer, hvor der er god plads til os alle fire.

Ligesom sidste gang kan man følge slagets gang i min weblog, der vil blive lagt ud her på forsiden. Jeg vil så vidt muligt opdatere den dagligt.

Hilsen
Kai-Asle

Related Images:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.