, Stormchase 2006 – Dag 5

Fredag den 19. maj stod vi op ved ottetiden og spiste morgenmad. I dag havde vi planlagt at se den gamle bydel i Santa Fe, samt gøre en afstikker til et udkigspunkt 50 km fra byen. Dagens rute i øvrigt gik 600 km fra Santa Fe i New Mexico til Colorado Springs, Colorado.

Dagens chauffør var Jesper.

Vi kørte fra Santa Fe omkring nitiden i godt 25 graders varme. Byen ligger i 2000 meters højde, og vi bildte os ind, at vi godt kunne mærke det.

santa fe Her ses kirken i den gamle bydel i Santa Fe


Byen består af små, charmerende restauranter og butikker, der byder på lokal kunst, samt lertøj. Her købte jeg blandt andet gaver til mine to døtre.
Dernæst var det meningen, at Jesper og jeg skulle klippes, men det begyndte at knibe med tiden, så vi droppede det og kørte i stedet til udkigspunktet. Det var simpelthen omvejen værd. Wow, hvor var der smukt. Ellers hvad synes I?

 

udsigtpunkt Rio Grande


Vi stod der vel en hel time og knipsede løs, for der var en sand overflod af smukke motiver.

 

kai-asle
Det sædvanlige selvglade billede. Fint, ik´?


Efter at have svælget i udsigten gik turen videre nordpå. Og da det jo er en chase, vi er på, og ikke en badeferie, får I lige et skybillede her, for der var også bare lidt gang i vejret.

 

sky


Nå, nu orker jeg ikke mere. Vi ankom først til motellet her til aften ved nitiden og skal allerede af sted igen klokken seks i morgen tidlig, for der er dømt muligt vildt vejr over midtvesten, så vi skal køre en del.

Derfor ikke mere herfra!

Hilsen Kai-Asle

Related Images:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.