, Stormchase 2006 – Dag 3

Onsdag den 17. maj stod vi op ved ottetiden og spiste morgenmad. Dernæst kørte vi hen i Wallmart og købte en stor køleboks, vand, frugt og is.
Dagens chauffør var Jesper.
Da vi var kommet et stykke væk fra Abilene, begyndte landskabet så småt at skifte karakter til at være mere øde og bart, og temperaturen steg til knap 34 graders varme! Pyha! Godt, der er air condition i bilen. Vi har i dag tilbagelagt godt 700 km. Der var ikke så meget vejr undervejs. Til gengæld oplevede vi flere og flere såkaldte dust devils. Det, vi i Danmark kalder “høtyve”.

 

dustdevil
Dustdevil


Da vi holdt ind ved en tankstation i ørkenen, stod vi ud for at strække benene. Mens vi gik rundt og fotograferede lidt, mødte der os dette syn lige rundt om hjøtrnet. Fantastisk!

 

I dag overnatter vi på Days Inn, som også opfylder vores tre kriterier: Trådløst internet, pool og gratis morgenmad. Motellet befinder sig kun 1 km fra Mexico. Jeg havde slet ikke regnet med at komme helt herover, men sådan er det jo med vejret.

I øvrigt er godt chasertip: Når vi bestiller værelser, foregår det på den måde, at vi i løbet af dagen holder ind foran et motel, der har gratis trådløst internet. Så booker vi tre værelser på nettet til om aftenen. Derved sparer man op til $30(180 dkk). Fint, ik’?

Her til aften har vi været en tur i motellets pool og spist på Hongkong Buffet. Spis alt, hvad du kan for $10(60 dkk). Mums! I morgen trækker vi nordpå mod Rocky Mountains, hvor der er ventet torden i løbet af dagen.

 

 

El Paso
Dagens motelværelse!

Nu vil jeg i seng. Mere i morgen!

Hilsen Kai-Asle

Related Images:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.