, , Back in the USA

Så er vi nået frem efter en lang rejse. Turen er altid hård, men denne gang døjede jeg med en monster forkølelse, som bevirkede, at det var en ekstra hård rejse. Så det var en sand fryd at nå frem.

I morges stod vi op til bragende flot solskin og varmt vejr. Det benyttede vi os af og tog en dukkert i poolen.

Ah!

Bagefter hilste vi på Angie, som var kommet kørende i sin lille konebil. Hun fortalte, at det bare var en lejebil. Hjemme havde hun en 12-cylindret Jaguar. Ikke værst.

Angie og Vagn

Angies lækre dyt!

Nå, men vi er jo kommet for at finde noget vejr, men det kniber gevaldigt. På østkysten har der været en del nedbør efter orkanen Irene, men det er for langt at køre. Derfor blev vi enige om at køre nordpå dels mod Greensburg og dels mod et område, hvor der kunne dannes tordenbyger.

Vores chase vehicle, Dodge Durango

Undervejs holdt vi ind ved Best Buy i Norman, Oklahoma, for at købe lidt elektronik og en bakke til den bærbare, så man ikke får svedet lårene af. Jeg ringede også til Marc, der bor og arbejder i Norman. Han har aftenvagt indtil sidst i næste uge, så vi aftalte at mødes senere.

Da vi nåede nord for Oklahoma City, begyndte det faktisk at poppe. Vi slog straks om i chasemode. Jeg kørte, mens Vagn lærte al teknikken at kende. Og det var faktisk sjovt at se Vagn blive helt grebet af det. Der var jo på ingen måde tale om kraftige byger, men vi kan ikke tillade os at være kræsne denne gang. Vagn navigerede og tjekkede radar, indtil der ikke længere var netværksdækning. Bygerne så lovende ud, men begyndte at falde sammen i takt med den nedadgående sol. Derfor besluttede vi ved ottetiden at stoppe. Men det havde været en fin generalprøve.

Det popper!

Vi kørte til Stillwater, hvor jeg så en flot supercelle i 2008. Her spiste vi på Chili’s. Vagn fik spareribs, mens jeg fik… Ja, gæt engang, boneless chickenwings. Nu er der jo også gået tre måneder siden sidst.

Bagefter tog vi en kop Starbucks og tjekkede ind på Microtel.

I morgen kører vi nok til Greensburg, medmindre der sker noget spændende med vejret.

Nu skal jeg se dyner og pleje forkølelsen.

Hilsen
Kai-Asle

 

 

 

Related Images:

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.