, Stormchase 2009 – Dag 2

Dagens chauffør: Thomas
Target area: Shreveport, Texas
Afstand: 400 km
Dagens tema: Halvhjertet chase

Vejr: Stratussuppe med lidt sol og spredte tordenbyger
Menu: Chokolade, kaffe, spareribs på Texas Roadhouse.

 

Vores chaserdyt

 

Da det blev temmelig sent, før alt var pakket ud og snakket igennem med Warmsector, blev der sovet igennem, hvilket var hårdt tiltrængt. Vi havde stort set ikke sovet i 24 timer.


Søndag morgen lagde stille ud. Rengøringspersonalet var så stille, at man næsten måtte holde vejret for at kunne dem banke på døren.
Fair nok. Hvis de samme rengøringsfolk havde hørt skramlen, grinen og diskuteren fra mødeværelset, indtil ved tretiden om natten.


Der var langsom forsamling ved 10.30-tiden søndag, hvor det skulle besluttes, hvilke dimser der skulle sidde hvor i bilen. 12.30 var det tid til at kontrollere, om opsætningen var i orden. Der var et lille setup halvanden times kørsel sydpå, hvor vi samtidig kunne få kontrolleret videostreamen. Rimeligt hurtigt var den oppe at køre, og som flere sikkert har bemærket, var den lige så hurtigt nede igen. Det var dog en fejl fra TVN, som gjorde, at vi hele tiden mistede forbindelsen til deres server. Det blev dog bedre, som eftermiddagen skred frem.
Setuppet var nogle mindre hurtigpoppere, som gav en del vand og tordenbrag, men heller ikke mere. Det var rigeligt til, at vi fandt ud af, hvad der virkede, – og hvad der ikke virkede.


Her spiste vi morgenmad/middag. Meget lækkert.

 

Desværre er bilen lidt for lille. Der mangler lige den ekstra halve meter gulvplads, men det er ikke det værste. Vi har store problemer med at få den til at levere strøm nok til alt vores isenkram. Flere stik i bilen er allerede stået af, og vi kan slet ikke få tilsluttet alt udstyret. Men ellers kører den som en drøm.


Det buldrede og bragede, men blev aldrig rigtig spændende!


I skrivende stund befinder vi os syd for Oklahoma. Vi er ved at køre os i stilling til et lidt kraftigere udbrud i det nordlige hjørne på grænbsen til Kansas eller måske endnu længere nordpå, som det ser ud lige nu. Men som altid kan det ændre sig meget hurtigt. Vi er nu tjekket ind på Super 8 i byen Henryetta, og vi skulle da ligge have en kold øl før sengetid, så det er nok en gang blevet sent. Så jeg lukker og slukker nu.

 

 

Totalt smadret!


Hilsen

Kai-Asle

Related Images:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.