, Stormchase 2006 – Dag 13

Dagen startede yderst afslappet. Vi sov længe og spiste først morgenmad ved titiden. Dernæst slentrede vi ud til poolen og badede og solede os. Da vi skulle op på vores værelser og i bad og pakke, virkede nøglerne ikke. Og da vi fortalte det til recptionisten, sagde han, vi skulle tjekke ud klokken elleve. Foregående aften fik vi at vide, at vi kunne blive der til tolv, så efter lidt tovtrækkeri lykkedes det os at få aktiveret nøglerne igen.
Og så gik det ellers de sidste 70 km mod Dallas. Dagens chauffør var Kai-Asle. Temperaturen var atter høj, 35 grader, og de mange kilometer var begyndt at kunne mærkes.
Vi havde aftalt at se lidt af downtown Dallas.

 

skyline


Og dernæst tage ud at powershoppe i det samme megacenter, vi var i, da vi ankom til USA, Grapevine Mills. Centret byder på et virvar af krinkelkroge, lyde, lugte og ikke mindst bunker af mennesker. Vi fik shoppet og skulle dernæst tjekke ind på motellet, det trofaste Super 8, nær lufthavnen.

Dallas skyline

Dernæst kørte vi ud til lufthavnen og afleverede vores trofaste ven, Dodge Durango, der har tjent os så godt de sidste i alt 7500 km! Og så gik det ellers med bus og taxi tilbage til motellet.

 

fodboldfans
Glade fans, der skal se mesterskabet i indendørs fodbold


Der venter os en lang tur hjem. I øjeblikket er der tornadowatch højt mod nord i North Dakota nær grænsen til Canada, men sådan er det. Vi skal jo hjem.

 

hestevogn
Den gamle bydel i Dallas er kendt for sine hestevogne


Jeg venter med at opsummere de mange indtryk, til jeg er kommet hjem, og til de har bundfældet sig, men ét er ganske vist; det har været en fantastisk tur!

Vi flyver hjem med Delta Flight 68 fra Atlanta klokken 18.00 lokal tid, det vil sige midnat dansk tid. Vi lander i Kastrup klokken 09.00 dansk tid.
I kan følge os over Atlanten her.

Tak til alle jer, der har fulgt os i det vilde vesten.

 

TO BE CONTINUED…


Hilsen Kai-Asle

Related Images:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.