, Stormchase 2006 – Dag 12

Dagen i dag startede sent efter gårsdagens og nattens vilde chase. Vi sov helt til klokken halv elleve, hvorefter vi gik op og tog afsked med vores søde venner fra Gainsville, Florida. Warmsector.com.
Dernæst kørte vi hen i Wallmart og provianterede; is, sandwich og sodavand. Der ventede os en 800 km lang køretur. Dagens chauffør var Kai-Asle, nu med røde øjne som følge af mangel på søvn.

Og så stod den ellers på Starbucks. En god start på en god dag. “Damn good coffee!”

Vejret var bagende varmt, 36 grader, og ulideligt fugtigt. Nå, men så er det da godt, vi har air condition i dytten.

memphis
Her holder vi ind på en tankstation i Memphis, Tennessee

Efter optankning gik turen videre ned i delstaten Arkansas, hvor vi kørte forbi byen Hope, hvor selveste ekspræsident Bill Clinton er født. Så fik vi også lige et kulturelt indslag.

frokost

Frokosten indtages i det fri. Salat og sandwich med sodavand i bagende varme. Men hyggeligt. Landskabet mindede lidt om Nordsjælland.

I øvrigt vågnede vejrradioen op til dåd med en severe thunderstorm watch. Men faktisk følte vi os rent vejrmæssigt mætte, og det er jo kun godt.

Ellers skete der ikke det store. Vi krydsede atter “the mighty Mississippi”, mens vi lyttede til Roy D. Mercer, som vi havde fået af vores amerikanske venner. Han ringer og laver telefonfis med folk og er faktisk hylende morsom.

Vi er nu nået til Greenville, Texas, 60 km fra Dallas. Her slår vi lejr for natten på Super 8, denne gang med swimming pool, som vi skal ligge og dase ved i morgen. Vi har hviledag, der blandt andet skal bruges til powershopping og lidt sightseeing i downtown Dallas.

motelværelse

Dejligt stort motelværelse, og vi tjekker først ud klokken tolv i morgen middag.

Hilsen Kai-Asle

Related Images:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.