, Stormchase 2010 – Dag 11

Dagens chauffør: Per
Target area: Lawton, Oklahoma
Afstand: 448 km
Dagens tema: Transport

Vejr: Skyet, lidt lunere, men stadig ikke godt nok
Menu: Superstart breakfast på Super 8, frokost på Sonic, Buffalo Wings på Chili’s
Dagens rute:

I dag forlod vi Amarillo om formiddagen og satte kursen mod Oklahoma. Vi er så småt ved at køre os i stilling til mandagens brag af et muligt tornadoudbrud.
Vi har til vores skræk opdaget, at vi snart har opbrugt vores kvote på datakortet. Den er på 5 gb, og vi har snart brugt 4. Bruger man mere, kommer man til at betale dyrt for det, man bruger over. Derfor forsøgte vi at få aktiveret Alltel-kortet fra sidste år. Der var nemlig ubegrænset forbrug. Problemet var som altid, at vi var udlændinge og derfor ikke selv kunne aktivere det, da vi hverken har amerikansk adresse eller telefonnummer. Vi måtte så ringe til vores livline, Paul Austin i Florida, som straks gik i krig. Det viste sig, at han kunne overføre sit abonnement til vores kort. Vi skulle ‘bare’ aktivere det, og så var den ged barberet… troede vi. For kortet er så gammelt, at der ikke er Windows 7-drivere til det, kun Vista og XP. Nu var gode råd dyre. For både Thomas og jeg har Windows 7 installeret. I byen Shamrock gik vi ind i en Verizonbutik, hvor vi spurgte, om de kunne aktivere det. Det forholder sig nemlig sådan, at Verizon har opkøbt Alltel. Men de havde ingen mulighed for at aktivere det for os. Øv.

Så sagde Per, at han da havde Vista på sin laptop. Hurra. Nu kunne vi aktivere kortet og surfe løs som en anden californier uden at skulle tænke på forbruget. Det var en bøvlet proces at få det op at køre, men med en god del teknisk snilde lykkedes det. Sådan er det at chase anno 2010. Når bilen er proppet med teknik, skal der også en god portion teknisk snilde til for at holde det kørende. Men det har vi alle tre heldigvis styr på. Desuden har vi eksperimenteret meget med indstillingerne til videostreamen og mener at have fået en, der ikke hakker lige så meget. Bliv endelig ved med at melde tilbage.

Vi ankom til byen Lawton, Oklahoma, hvor vi faktisk drak en kop Starbucks sidste år under en god chase ned til Dallas, Texas. I Lawton ligger der en militærbase. Derfor er det en rigtig forlystelsesby. Og på motellet kom et par soldater, som var på orlov, ud til os og syntes, det var så fedt at møde chasere. De tog billeder og sludrede med os. De skulle drikke sig i hegnet, før der var dømt strækmarch mandag morgen. De sagde, at Lawton er en fed by at gå ud i, men hvis vi var gift, skulle vi holde os fra “the massage saloons”. He he. Vi nøjedes med at gå ud at spise buffalo boneless wings på Chili’s. Og det var så den dag.
I morgen aften skal der begynde at dukke tordenbyger op omkring grænsen mellem Texas og Oklahoma, så det holder vi øje med, mens vi venter på næste uges brag.

Vi snakkes
Kai-Asle


Related Images:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.