Jeg har nu taget hul på min længste chase nogensinde. Hele 45 dage skal jeg opholde mig i USA. Jeg er ikke længere en del af Chase Team Denmark og er taget alene herover. Planen er at chase med forskellige personer i 14 dage ad gangen, hvilket jeg glæder mig meget til.

Jeg fløj alene herover og landede i Dallas, hvor der var udsendt tornadowatch. Selvom jeg var dødtræt efter den lange rejse, håbede jeg på at se et eller andet. Da jeg var tjekket ind på motellet, snuppede jeg en dukkert i poolen og nød de dejlige 30 graders fugtig varme. Mod vest lurede et par fornuftige superceller, så jeg gjorde kamera og stativ klart, hvis de skulle komme i nærheden af Dallas. Jeg havde ikke lyst til at køre ud alene, træt og uden internet. Desværre holdt det meste sig nord og syd for Dallas, så jeg besluttede at smutte i Wallmart og købe lidt forskelligt. Bagefter tog jeg hen på… nemlig, Chili’s! Her fik jeg de lækreste buffalo boneless chickenwings og et skummende krus øl. Mums!

20140414_032353

Bagefter var det lige hjem i seng.

Næste morgen stod jeg op til det koldeste vejr, jeg nogensinde har oplevet herovre. 8 graders varme! Brr! Det kalder jeg en kontrast, der vil noget. Bidende koldt og blæsende.

Jeg skyndte mig ud i mallen for at købe lidt forskelligt, hvorefter jeg satte kursen mod Norman, hvor jeg skulle besøge Marc og Sharon. Det var dejligt at se dem igen.

Jeg bliver her et par dage, før chasen officielt går i gang. Det er et sats at tage herover så tidligt på sæsonen, men det er forår, og alt kan ske! Og jeg nyder bare at være her igen.

Som man kan se, skriver jeg blog igen i år. Men da jeg skal være her så længe, vil jeg primært skrive, når vi chaser, eller når der sker noget andet spændende.

Marc og Sharon har fået installeret et beskyttelsesrum i garagen, så hvis der kommer en tornado forbi, kan vi alle komme i sikkerhed.

storm-shelter

storm-shelter2

storm-shelter3

storm-shelter4

Hold øje med bloggen! Vi ses.

Hilsen
Kai-Asle

Related Images:

5 replies
 1. Lasse
  Lasse siger:

  Hello Big Man! Godt at høre, at du kom godt afsted. Tænkte de del på dig, mens vi smovsede den i Ålborg…! Tale Care, Buddy!!

  Svar
 2. jahn
  jahn siger:

  Det er også lidt farligt i saunaen ekstremt varmt og iskolde skyller men pas på dig selv hilsner fra havnsø

  Svar
 3. Vagn L. Nielsen
  Vagn L. Nielsen siger:

  Hej K A…Har din jakke, tager stik og adaptere med…Skaf vejr…Alt vel, men savner altså lidt info om min bil…Det der beskyttelsesrum ser dog kun ud til, at øllet kan komme i sikkerhed…..
  Bedste hils…Vagn

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.