,

Stormchase 2013 – Dag 3

LAID BACK

Dagen i dag har stået på afslapning, god mad og hygge. Vi havde brug for at få rigget bilen ordentligt til, så vi ikke skal bruge tid på det, når det virkelig går løs.

Morgenmaden blev indtaget på Waffle House. Jeg kunne selvfølgelig ikke nære mig. Jeg skulle have hele pakken med spejlæg, bacon, skinke, røsti og naturligvis wafler og kaffe og mælk. Det gælder om at spise, mens tid er.

Efter maden havde vi aftalt at få alt udstyret indstalleret og afprøvet.

_KAS0216
_KAS0250

Bagefter hang vi ud ved poolen og badede og solede os. I dag nåede vi op på 32 graders varme. Lækkert!

_KAS0244
Vores hotel. Comfort Inn

Om aftenen spurgte Sharon, om vi havde lyst til at lave noget sammen. Marc havde aftenvagt, så vi aftalte at spise på vores stamsted Pad Thai.
20130513_190533

Jeg valgte Tom Yum-suppe med rejer og stegte rejer i chilipasta med grøntsager og ris. I just luv it!

sharon_kai-asle

Bagefter var vi godt mætte og besluttede at gå en tur. Sharon viste os rundt på universitetsområdet, der består af flotte victorianske bygninger og et væld af restauranter og barer. Utroligt hyggeligt og dejligt at slentre rundt i den varme forårsluft.

20130513_203318

Vi tog bagefter på en irsk bar lidt længere inde mod Norman centrum, hvor vi fik Smitwick’s og Guinnes og god singlemalt whisky. Sharon kørte os nemlig i sin bil.

Vi sluttede af med en hurtig øl på værelse, før der var dømt blog.

Prognoserne er stadig gode, og der forventes vildt vejr i flere dage allerede fra omkring onsdag. Her forventes der superceller i området fra Abilene, Texas, til Dallas, så vi kører derned i morgen eftermiddag, så vi er klar til onsdag. I øvrigt ser prognoserne stadig meget lovende ud for weekenden. SPC har nu fået den med i den lange udsigt for dag 4-8. Det her er dag 6 (lørdag):

day48prob

Husk, at Thomas også blogger. I kan læse hans blog på stormchaser.dk

Her følger en lille video fra den ufatteligt lange flyrejse fra København. Per er fotografen.

 

Related Images:

7 replies
 1. Morten S. Mølgaard
  Morten S. Mølgaard siger:

  Endnu en lille hilsen fra Danmark. Her er det ikke forårsvarm luft og høj sol, men regn og byger og til tider blæsende, og vi kan mønstre 10-12°C midt på dagen. Uff! Danmark er, som Danmark nu en gang er. Men til weekenden kommer et varmefrembrud med mulighed for udbredt torden, så vi må se. Det ser godt nok lækkert ud, dér hvor I er på dag 3 med solbadning osv. Venlig hilsen Morten

  Svar
 2. Lasse
  Lasse siger:

  Her en lille hilsen fra pubben i Kalundborg. Vi følger spændt med.. Bliver dog lækker-sulten af de skønne kalorie- beskrivelser, Kai-Asle…!!!
  God Chase!
  Lasse

  Svar
  • admin
   admin siger:

   Hej, Benny. Vi kæmper med at få strøm og internet til at fungere i bilen. Det har endnu ikke virket optimalt, og derfor har du ikke kunnet se os. Men i dag bør vi have alt oppe at køre, så prøv at kigge forbi.
   Med venlig hilsen
   Kai-Asle

   Svar
 3. Jesper Krogshave
  Jesper Krogshave siger:

  Hey Kai-Asle. Store madøre…!!! Selvfølgelig kunne du ikke dy dig…!!! Håber i får en ordentlig en på opleveren…!!! Hilsen Jesper. (sauna)

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.