Lige en hurtig opdatering. Vagn er taget hjem og hviler formentlig ud hjemme i privaten. Samtidig er Danny Høgsholt fra TV2-Vejret ankommet og skal chase med mig i de næste 14 dage.

Efter det voldsomme tornadoudbrud og de efterfølgende massive oversvømmelser i navnlig Florida Panhandle er stort set al fugt fejet ud af USA. I dag har der blæst en kølig nordenvind, og vi har kun kunnet holde omkring 20 grader, hvilket er bidende koldt i forhold til tidligere. Men allerede fra i morgen stiger temperaturen for at ende på små 36 grader i weekenden. Og prognoserne har næste setup til så småt at begynde fra søndag og så tiltage frem til torsdag, så vi er fortrøstningsfulde.

KAS_0830

Danny the rigger

Hvad laver man så, når der ikke er noget vejr? For det første har vi rigget den nye bil til, der er noget mindre end den forrige. Til gengæld er den spritny og kører noget længere på literen.

KAS_0835

Chase vehicle no 2

Og så skulle Danny ekviperes med maner, så turen gik til det gigastore indkøbscenter, hvor kreditkortet kom på overarbejde. Jeg tog det mere med ro, da jeg jo skal være her længe endnu.

KAS_0832

Stormhunt…

Bagefter snuppede vi en tur i poolen og nød en kølig pils. Om aftenen gik turen atter til Chili’s, hvor jeg er begyndt at blive et kendt ansigt. Så nu er det på tide at komme ud af byen.

Vi har et par dage at slå ihjel, inden vi skal til stor fest hos Marc og Sharon i Oklahoma, hvilket vi glæder os rigtig meget til.

Ikke mere her fra badeturisterne. Vi snakkes!

Kai-Asle

Related Images:

2 replies
 1. Martin Jensen
  Martin Jensen siger:

  Nå. Det er da godt at Danny er frisk efter den lange rejse denne gang.
  Desuden er det lidt af en overraskelse, at læse om chase allerede nu. Jeg opdagede det først for et par dage siden, ved en tilfældighed. Bliver spændende med vejret om nogle dage, med det forventede setup. God chase.
  TV2 vejrets debat kan man ikke skrive på, selv om man er logget ind. Det er Danny rejst fra.
  Derfor må jeg jo forstyrre på din side. Skyld bare skylden på Danny.
  Mvh. Martin fra Kalundborg.

  Svar
  • admin
   admin siger:

   Hej, Martin. Ja. Jeg har taget den lange tur i år og skal være sammen med tre andre i to uger ad gangen. Den første er lige taget hjem, og nu er Danny her til den 14., hvor den tredje ankommer. Vi forventer, at næste uge bliver lovende fra omkring tirsdag/onsdag. Hilsen Kai-Asle

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.