,

Stormchase 2013 – Dag 19

BUST?

I dag har vi stort set ikke set noget. Vi har kørt meget, men vejret ville ligesom ikke rigtig samarbejde. I skrivende stund sidder jeg i Perry, Oklahoma, i et forrygende tordenvejr, der er som taget ud af en amerikansk film, så kulissen er fin nok.

Med et moderate risk var der var lagt op til en spændende vejrdag. Derfor tog vi tidligt af sted fra Salina. De bedste værdier lå i den sydlige del af Kansas og den nordlige del af Oklahoma.

Vi satte kursen mod Dodge City. Flere celler var allerede dannet nede i Texas Panhandle, men de lå for langt væk, og så var de også på vej nordpå. Så vi satsede på, at noget ville blive dannet nordpå, og ellers kunne vi vente på det, der kom op fra syd.

Flere celler skød i vejret, men blev ikke rigtig til noget. Vi chasede flere byger, der i perioder så lovende ud, men som så faldt sammen.

_KAS1714

Til sidst prøvede vi at nå de sydlige celler, men uden held. Og vi måtte se i øjnene, at dagen i dag ville stå i skærende kontrast til gårsdagens vanvittige oplevelser. Men humøret fejlede ikke noget, for det er også chasing. Og vi kan bestemt ikke tillade os at klage.

_KAS1711

I morgen venter sidste chasedag, før vi skal tænke på hjemrejsen. Der er pt. slight risk, men der er mulighed for, at man udsender et moderate risk. Vi krydser fingre for, at vi får set noget flot.

Dagens rute var på 976 km
[map style=”width: auto; height:640px; margin:20px 0px 20px 0px; border: 1px solid black;” kml=”https://stormhunt.org/wp-content/uploads/dag19.kml”]

Husk, at Thomas også blogger. I kan læse hans blog på stormchaser.dk

Related Images:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.