,

Stormchase 2012 – Dag 18

DEN SIDSTE BADEFERIEBLOG?

Tja, hvad skal jeg sige? Intet nyt fra vestfronten. Dagen i dag har budt på turistmode og hygge i stor stil, men nu er der lagt i ovnen til flere dages action på vejrfronten.

Tippi

Under morgenmaden drøftede vi, om vi skulle trække længere nordpå i dag for at køre i stilling til morgendagens setup i North Dakota, eller om vi skulle blive i de afsindige hyggelige og lækre hytter og tage ud og lege turister og så køre i morgen tidlig. Vi blev enige om det sidste.

Vi tog først i Wall Drug, hvor man kan købe alle mulige souvenirer. En rigtig turistfælde, men et must. Og selvom vi havde været der i 2009, syntes vi, at Danny-boy lige skulle opleve det.

Bagefter satte vi kursen mod Rapid City for at spise frokost på The Firehouse, hvor vi også spiste i 2009. Et kanonhyggeligt sted med eget bryggeri. Jeg nappede en gang boneless wings og en kulsort øl. Mums!

Efter det kørte vi op i The Black Hills, der til tider godt kunne minde om Norge. Her stoppede vi ved en sø, hvor vi nød udsigten og slog smut med adskillige sten.

Marc og Sharon

Danny har lige kastet en sten

Da vi kom tilbage, overraskede Warmsector os med en grillfest. De havde købt store bøffer og pølser hos slagteren og salat og andet tilbehør.

Mange kokke

Ved hytterne er der en stor grill, sauna og jazucci. Vi gik fluks i gang og knappede lidt god rødvin og et par kølige op.

Ahhh! Guinness!

Da maden var færdig, hyggede vi os i den grad med dejlig mad og god musik fra min nyindkøbte Bose Soundlink, der streamer musik fra mobiltelefonen via bluetooth. Og kvaliteten er naturligvis helt i top.

Super ultra dynamo plus grill

Bagefter stor den på, ikke en kølig, men dog en dukkert i jacuzzien, hvor vi sad og hyggede os en times tid.

Som sagt håber jeg inderligt, at det her er den sidste ferieblog, for nu tørster vi allerede efter noget vildt vejr igen. Og heldigvis er prognoserne lidt mere positive.

Så vi forventer aktivt vejr fra og med i morgen tirsdag og frem til hjemrejsen på søndag. Men vejrets veje er uransalige, så man ved aldrig. Men vi krydser fingre.

I morgen streamer vi hele dagen, forudsat at der er netværksdækning, så husk at følge med. Vi skal chase i North Dakota. En delstat, der grænser op til Canada, som vi endnu ikke har besøgt.

Et øvre trug trækker ind over den nordlige del af USA. Der hersker tvivl om, hvor meget fugt der når at blive transporteret derop, men som følge af step lapse rate (hastigt aftagende temperatur med højden), kan der blive dannet hagl på størrelse med tennisbolde eller måske større, og dem går vi efter.

Der er udsendt slight risk for The Dakotas

Hele 30% skraveret for store hagl.

Nu vil jeg skynde mig at krybe til køjs, da vi skal meget tidligt af sted.

Hygge.
Kai-Asle

Dagens rute var på 241 km:
[map style=”width: 600px ; height:550px ; margin:20px 20px 20px 20px; border: 1px solid black;” kml=”https://stormhunt.org/gps/dag18.kml”]

 

[map style=”width: auto; height:550px; margin:20px 0px 20px 0px; border: 1px solid black;” maptype=”ROADMAP” traffic=”yes” kml=”https://stormhunt.org/wp-content/uploads/dag18.kml”]

Related Images:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.