, , Marc and Sharon

Dagen i dag startede, hvor dagen i går slap. Amarillo, tåge, koldt! Men tiden var inde til at tage afsked med vores andet hjem de sidste tre dage, for vi skulle til Norman, Oklahoma, for at mødes med Marc og Sharon.

Der ventede os en næsten fem timer lang køretur. Vi kørte omkring middagstid.

Undervejs passerede vi den smukke tankstation i Shamrock og blev fotograferet der. Solen brød igennem, og det begyndte at blive varmere. Dejligt.

Da vi nåede til Norman, regnede det lidt, hvilket man sætter stor pris på herovre efter en historisk varm og tør sommer. Vi tjekkede ind på Days Inn og kørte hen til Marc. Sharon var i skole. Hun læser til socialpædagog.

Kai-Asle og Marc

Vi så nogle af Marcs flotte optagelser fra forået, hvor han så en såkaldt multivortex tornado. Det vil sige en tornado, der består af flere mindre tornadoer.

Bagefter tog vi over til helligdommen, The National Weather Center, vejrtjenesten, hvor Marc arbejder. Her kunne vi desværre ikke få lov til at komme ind i det allerhelligste, da vi ikke var sikkerhedsclearet. Men Marc viste os rundt i bygningen, som var utroligt flot bygget. Vi så også SPC’s afdeling. Puha! Lige til at få hjertebanken af.

Kai-Asle foran blandt andet Dorothy, et måleinstrument, der blev brugt i filmen “Twister”

De ansattes kantine

Herfra udsteder man i morgen et moderate risk 🙂

Vejrtjenestens supercomputer

Kai-Asle beundrer billeder taget af professor Howard Bluestein

Bagefter tog vi hen på Chili’s, hvor Sharon stødte til. Her fik Vagn og jeg… boneless wings. Mums.

Sharon, Marc og Kai-Asle

Vi fortsatte hen på en bar, hvor vi drak irsk øl og irsk kaffe, der dog smagte af alt andet end irsk kaffe. Men pyt med det. Vi havde en fantastisk aften sammen med Marc og Sharon, og Vagn lod til at stortrives.

Ja, i morgen er næstsidste dag, og vi havde egentlig besluttet at køre til Dallas, tjekke ind, flyde ved poolen, shoppe, spise og sove. Men nu har SPC udstedt et slight risk for det vestlige Oklahoma, og det kan vi da ikke bare ignorere, så vi lodder lige stemningen i morgen, for der er en lille mulighed for superceller og tornadoer.

Hilsen
Kai-Asle

Related Images:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.