• Dagens chauffør: Kai-Asle
  • Target area: Corpus Christy
  • Setup: Bølgende koldfront på vej mod syd

Dagen i dag blev en våd omgang. En front dækkede det meste af det sydlige Texas helt ned til Den Mexicanske Golf. Flere modeller viste, at der kunne blive dannet celler med potentiale i den varme og fugtige luft omkring fronten.

Vi blev vækket af et gevaldigt tordenvejr med pæn regnintensitet og et par gode lyn.

Vi skyndte os at spise morgenmad, da det gjaldt om at komme hurtigt sydpå for at nå foran fronten. Det betød også, at vi måtte køre i kraftig regn og oversvømmelser det meste af dagen.

Vi lagde ud i 15 grader og nåede ned i 24 grader.

Vi prøvede at finde huller i både nedbør og skyer for at få udsyn til noget skystruktur, men det var nærmest håbløst, så efter nogen tid blev vi enige om at droppe chasen og køre nordpå for at komme i position til de næste mange dages vildt vejr, der forventes at begynde på lørdag.

Derfor blev det en meget lang køretur fra Corpus Christy til San Angelo for at komme halvvejs op til Amarillo, som vi forventer at køre til i morgen.(var der nogen, der sagde Big Texan?)

I skrivende stund har både søndag og mandag stort potentiale, men både lørdag og navnlig de efterfølgende dage bliver formentlig slight risk-dage, så det ser ret lovende ud, næsten indtil vi skal hjem.

day4prob day5prob

Danny og jeg blev enige o at forkæle os selv, så vi fandt et Texas Roadhouse med de gode bøffer og et Days Inn lige ved siden af hinanden, så vi kunne gå hen på restauranten.
Vi fik et par pænt store margaritaer og nogle supermøre bøffer.

20160519_210000 20160519_210121

I morgen kører vi som sagt stille og roligt til Amarillo.

[map style=”width: auto; height:640px; margin:20px 0px 20px 0px; border: 1px solid black;” kml=”https://stormhunt.org/gps/19.05.16.kml”]

Related Images: